Team ‘Kleine Ark’

Directrice

Mijn naam is Mirna Henniphof, nadat ik mijn opleiding SPH heb afgerond ben ik gaan werken in de kinderopvang. Hier heb ik een veel ervaring opgedaan, maar het bleef toch kriebelen om een eigen opvang op te richten. In 2015 heb ik Kinderopvang “Kleine Ark” opgericht.

De ontwikkeling van kinderen volgen vind ik erg mooi om mee te maken, zien hoe een lief klein baby’tje verandert in een heerlijk kletsende en ondernemende peuter/kleuter. Alle ontwikkelingsfasen die zij daarbij doorlopen mag ik meemaken. Ik vind het belangrijk dat een kind ook echt kind mag zijn, heerlijk spelen en ontdekken. Daarbij spelenderwijs werken aan de ontwikkeling van de motoriek, zelfstandigheid etc. Ieder kind is uniek, heeft zijn eigen behoeften en ontwikkelt zich in een eigen tempo. De opvang bij “Kleine Ark” is gericht op het individuele kind. Dat is wat ik, samen met mijn team, wil bieden.


Leidster

Mijn naam is Dianne Rorije en ik woon in Wapenveld. Ik heb de opleiding pedagogisch medewerker niveau 3 afgerond. Mijn diploma heb ik gehaald in 2015 en sindsdien ben ik aan het werk in de kinderopvang. Mijn passie is werken met kinderen. Ik vind het mooi om te zien hoe elk kind op zijn eigen manier groeit en ontwikkelt. Elk kind is uniek. Ik vind het een uitdaging om te onderzoeken wat een kind nodig heeft, waar kan ik het kind bij ondersteunen? Daarnaast vind ik het heerlijk om actief bezig te zijn met de kinderen. Knutselen, gymmen, spelletjes doen, samen er op uit gaan. Elk op hen eigen niveau.

Leidster

Mijn naam is Ruth van der Worp en woonachtig in Hattem. Ik ben getrouwd met Marten en samen hebben we 3 kinderen. Al ruim 13 jaar werk ik met heel veel plezier in de kinderopvang. Ik haal veel voldoening uit het bieden van een veilige, stabiele omgeving waarin ieder kind zich in zijn/haar eigen tempo optimaal kan ontwikkelen. vertrouwen opbouwen, samen de wereld ontdekken en vooral veel plezier maken, vind ik heel belangrijk.

In mijn vrije tijd ben ik vooral bezig met het verzorgen van dieren. Naast zorgen voor de beestenbende thuis, ben ik al 10 jaar vrijwilliger voor stichting Flappus, een dierenopvang in Zwolle.